Hjälp med att bokföra och redovisa

Hjälp med att bokföra och redovisa

Det är mycket vanligt att mindre företag lägger ut redovisningen och bokföringen på externa redovisningskonsulter som är experter på redovisning. Kostnaden för att göra detta är ofta mycket liten fördelen för ert företag är att ni kan koncentrera sig på det som ni är duktiga på, d.v.s. er kärnverksamhet.

Hitta bra redovisningsstöd

Hitta bra redovisningsstöd

När ni ska leta reda på en redovisningskonsult eller bokföringsbyrå bör ni först bestämma er om ni ska göra någon del av redovisningen och bokföringen själva. Många företag gör sin egen löpande bokföring själva och tar hjälp med deklarationen (skattedeklaration och momsdeklaration) från en redovisningsbyrå men även årsbokslut.

Ofta kan det vara en fördel att använda samma bokföringsprogram eller en enklare version av det bokföringsprogrammet redovisningskonsulten har eftersom då kan ni enkelt före filer och bokföringsuppgifter mellan er. Om ni redan har ett bokföringsprogram som ni använder ska ni hör efter med er tänkta redovisningsbyrå om de kan ta emot filer eller skicka er filer som både ert och deras bokföringsprogram kan hantera.


Allt intressant om bokföring

Här kan du hitta mycket intressant information och relevant fakta om att bokföra men också en del kul och lustigt gällande bokföringen.Meny - Bokföra
Till förstasidan på www.bokföra.seHögst upp på sidan om bokföringLängst ned på sidan om att bokföra
Debet & KreditOrdlistaFrågor & SvarNyheter